joi, 2 aprilie 2009

Tara de perversi

Deci... stirea zilei de ieri... sfarcul Danielei Crudu a iesit la iveala in timpul unei sesiuni de topaiala in emisiunea matinala pe care o sustine. Chiar si numai pe postul de duda emisiunii, cu toate ca fara ea acolo cred ca nu as fi auzit vreodata de emisiunea aceea, pentru ca in primul rand dimineata sunt la lucru si in al doilea rand, tot ce am auzit - in afara de Raduleasca cu Otil, care Otil? pai ala de la emisiunea aia - e legat de Crudu. 
Ok, acum de ce e important ca sfarcul a iesit? Poate tocmai pentru ca sfarcul este singura parte de tzitzi care nu e afara in timpul emisiunii, restul fiind complet la vedere. Nah, si acum din cauza asta toti perversii si-au luat-o in mana la toate ziarele si pe youtube si chiar si pe site-ul postului de televiziune... uau... i-a iesit sfarcul... hai sa o frecam putin. Pai bine bai fraierilor, daca vreti sa o frecati luati jucatibaieti (ca sa nu fac reclama la revista pentru adulti) ca acolo nu i se vede numai sfarcu, i se vede si fluturasu, si pasarica, si semilunile, ce mai... i se vede toti. Si daca nu vreti sa dati un ban ca sa aveti parte de o la.a, atunci intrati pe net si cautati poze, ca e plin de poze cu fata asta, de cand a aparut in revista mai sus amintita, toata lumea a publicat poze cu ea imbracata nu. 
Dar de ce... pentru perversi e mai important ca i-a iesit sfarcul in emisiune... uau... toata tzara a vazut chestia asta in direct (ma refer la cei 20 - 30 de oameni care la ora aia se uita la televizor). 
Deci, va urez o manipulare placuta.

Niciun comentariu: