joi, 17 decembrie 2009

Foc. Violet

Subiectul zilei de ieri, pe la unele televiziuni a fost dat de o minunata declaratie a lui Hrebenciuc, despre o anumita flacara mov, care da o ditai puterea lui Basescu in zilele de joi. Daca zicea de o oarecare pasta verde de spanac, il mai credeam... dar sa zici ca alegerile le-ai pierdut ba din cauza fraudei, ba din cauza flacarii violet.... parca e prea mult.
In studiou la iRealitatea, erau adunati o gramada de omusori care dezbateau problema acestei flacari violet. Daca la asta mai adaugi si paranormalii care scad tensiunea de la distanta, si alte eleucubratii asemanatoare, ai oarecum imaginea unui sanatoriu de nebuni. Cel mai "in tema" era Oreste. El se stia cel mai bine cu flacarile astea, poate datorita unor inclinatii piromaniace. Explica omusorul cum nu stiu ce chakre, numite in continuare ciacre ca e mai usor, au fost mai puternice la un candidat decat la celalalt. Un fel de re-editare ale filmelor kung fu vechi: "Kung fu-ul tau e bun, dar al meu e si mai bun". Cam tot asa, ma astept sa aud ceva de genul ciacra ta o fo tare, dar a mea o fo si mai tare.
Un lucru pozitiv este insa acela ca scena politica incepe sa semene cu o scena de comedie, ceea ce e un pas inainte fata de dramele pe care ni le aruncau in ochi in urma cu  numai cateva zile

Niciun comentariu: