vineri, 11 decembrie 2009

Prostie in forma continuata

Asta ar trebui sa fie un punct din codul penal sau civil sau orice cod care ar trebui sa te poata amenda pentru prostie in forma continuata. 
Incepand de la discutia cretina despre zoso care a vazut sau nu a vazut caseta lu' Basescu, trecand prin hahaitul cretin al lui Nica (care il depaseste si pe presedinte la domeniul asta) si la doza mare de cretineala pe care o dovedeste in ultima vreme Dinescu. Asta pentru ca nu mai vreau sa spun nimic despre Orban, despre care sincer nu este nimic de spus... e un simplu idiot...
Acum, ca vad ca nu mai exista zi (sau seara) in care Nica si Orban sa nu apara pe sticla, cu aceleasi dovezi "noi", cu CNP-uri falsificate, care toate dovedesc incontestabil ca ceilalti au furat, in timp ce ei erau ca niste virgine, ma duce cu gandul la campania electorala, in care aceiasi latrai erau non stop pe televizor, era si un reprezentant al PD pe acolo, dar de obicei era numai unul si era total amutit de corul acestor latrai (rol pe care aseara l-a jucat Turcesu). Da domne, numai ceilalti au furat, Orban nu a gresit niciodata, Nica e reprezentantul unui partid care nu stie nimic despre fraudele electorale, Dinescu .... ce pot sa zic altceva decat cuvantul lui preferat in ultimele luni - KKT. Din punctul meu de vedere toate aceste emisiuni in care ei aduc 2 tipuri de procese verbale si zic ca au fost furati, ca cel trimis de omul lor la sediu nu arata ca cel oficial si din cauza asta au pierdut ei alegerile reprezinta presiune pusa pe CCR. Am mai vazut si o emisiune in care zicea cineva ca daca CCR nu le da o decizie favorabila o sa duca toate "dovezile" in presa. Sa le duca o data, ca si asa da presa scrisa faliment ca nu o mai citeste nimeni, asa poate vor obliga toti membrii celor doua partide (PSD-PNL) sa cumpere ziarele in care apar prostiile lor. 
In plus m-a distrat la culme si manifestatia "spontan" anuntat de mai toate ziarele cu 2 zile in urma si organizata de Vanghelie (care a spus parca si la televizor chestia asta) a studentilor... 
Later Edit: era sa uit taman de reprezentantul central al bunului simt, omul care de pe locul 3 (sau de pe locul 2 in colegiul personal) - cu un procentaj cu numai cateva unitati mai mici decat IQ-ul colegilor lui care apar non stop pe la televizoare se vrea prim ministru, cu tot cu un guvern complet independent - cel putin dintr-o parte -  numit de el insusi. Parca striga ceva de genul dictatorul... dar hotul striga hotii si dictatoru'-wanna-be striga dictatorul.

Niciun comentariu: