joi, 5 februarie 2009

De ce oare Banatul e prezentat totdeauna ultimul?

Intreb si eu asta, fara rautate, dar am observat tendinta asta in mai toate prezentarile care se fac pe toata tara, Banatul este prezentat intotdeauna ultimul. Asta m-a lovit si din articolul asta. OK, Bucurestiul deschide lista... e capitala, dar dupa aceea? Lista nu e alfabetica, nici invers alfabetica, nici in ordinea marimii provinciilor romanesti, deci sa inteleg ca este la latitudinea celui sau celei care scrie prezentarea sa hotarasca. Doar ca asta nu e o chestiune singulara... se intampla si la TV si in alte cazuri.  Totusi, e o raza de speranta, in articolul de mai sus putea sa mentioneze Banatul dupa Poimaine....

2 comentarii:

Anonymous spunea...

E dupa numarul de litere din alfabet si dupa numarul de tigani. Ca sa fii in top tre sa ai multi tigani sau multe litere :)

Florin spunea...

@TLP aici din pacate trebuie sa te contrazic, pentru ca atunci ar trebui sa fim destul de sus in top. Pai nu tot la noi se aduc avioanele cu tigani din Franta?? Nu la noi au ocupat tiganii jumate din centru? Daca ar fi dupa cum zici tu, atunci as prefera sa fim scosi din top de tot... :-)